Forside > Annoncering > Den barmhjertige samaritaner

Den barmhjertige samaritaner

Her kan du høre og printe forskellige versioner af Den barmhjertige samaritaner.

Det kræver du har et lille program på din PC. Programmet hedder Scorch og kan hentes her.
Hvis du ikke har Scorch installeret i forvejen, skal du hente og installere programmet, før du fortsætter.
NB! Du skal genstarte computeren efter installation af Scorch, så gem evt. åbne filer og luk alle andre programmer. Hvis du har en ældre version af Scorch på computeren, vil du blive bedt om at opdatere. Det bør du gøre. Scorch kan også bruges på en lang række andre hjemmesider med musik.

Alle versioner af Den barmhjertige samaritaner kan du aflytte - ikke som musik; men dannet syntetisk og kun i den kvalitet dit lydkort tillader.
Du kan printe noderne.
Du kan transponere noderne, inden du printer. Så du får musikken i den toneart, som du måtte ønske. Det ser ikke lige kønt ud i tonearter med mange faste fortegn - beklager. Du transponerer ved at klikke på 'Bbdur-ikonet' og vælge halvtonetrin (half-steps) op eller ned (up or down).
Du kan også indstille tempo, samt gemme noderne som Sibelius-fil. Hvis du har nodeprogrammet Sibelius kan du bruge musikken i dette program.

Når du klikker videre herunder kommer du til en indeksside, hvor du kan klikke dig videre til hver af de ni satser. Brug evt. 'Tilbage' i din browser for at komme tilbage til indekssiden fra den enkelte sats.

Originalversionen for orgel og sanger findes i to A4-formater - stående og liggende. Førstnævnte mest sangervenlig, og sidstnævnte er mere organistvenlig.

Version for S, A og orgel hentes her.

Version for S, M, A og orgel hentes her.

Version for S, A, T, B og orgel hentes her.

Hent forord og Knud R. Pedersens tekst.


Dansk Kirkemusiker Tidende
Home